Ние от ФИН ФУУД държим на добрите традиции - инвестираме, прилагаме най-модерни технологии, работим с огромна любов и уважение към нашите клиенти и го доказваме всеки ден!

Само 7 години от стартиране на първия ни търговски обект, надграждайки стъпка по стъпка нашия бизнес, вече разполагаме с модерен завод, сертифициран по международните стандарти: ISO 9001:2015 за управление на качеството, FSSC 22000 v 5.1 относно безопасността на храните, а също така и HALAL.

МИСИЯ

Превръщане на традиционните вкусови предпочитания в ново усещане. Всеки клиент търси най-доброто от гледна точка качеството на храната, която консумира. Ние сме длъжни да му го осигурим – на добра цена за него и за нас!

ВИЗИЯ

Изграждане на компания, ориентирана към клиента, независимо къде по света се намира той!

Ние се грижим за удовлетворението на нашите клиенти и те трябва да знаят защо вярват в нас!

 

 

 

ЦЕННОСТИ

Поддържане и надграждане на традициите чрез модерни технологии и най-високо качество на нашите продукти!

Отворени към нови бизнес-предизвикателства.

Обединени и фокусирани върху общата цел: последователност в развитието и резултатите!

Нашата история

2015

Всичко започна през 2015 година с Първата ни пекарна и едно обещание:

"Невероятен вкус и постоянно качество на добра цена!"

Филип Красимиров

Собственик

И последваха много труд, любов и себеотдаване, за да изградим днес нашата верига пекарни със звучното и вече добре познато име ФИОРЕ.

Януари 2017

Постепенно трупахме опит и печелехме доверието на своите клиенти. Това доведе до откриването на нови търговски точки и така обектите ни станаха вече 7!

Май 2019

Важна година за нашето развитие! Фин Фууд изгради собствена производствена база, което оптимизира производството, значително повиши качеството на нашитепродукти и даде тласък на търговската ни експанзия на пазара!

Ноември 2021

Огромният интерес към нашите продукти, доброто географско позициониране и сериозни инвестиции ни осигуриха интензивен растеж - имаме вече 50 пекарни в целия регион!

 

В стремежа си да удовлетворим клиентските очаквания и значително нарасналото търсене, започнахме изграждането на абсолютно нов високотехнологичен завод. Нашите основни цели са да увеличим още повече продуктовото портфолио, като достигнем индустриално ниво на производство и гарантираме отлично и постоянно качество!

Август 2022
Завод ФИН ФУУД

Горди сме, че ОТКРИХМЕ най-модерния завод за замразени храни ФИН ФУУД събрал в една точка: страст, постоянство, упоритост, опит и стратегическа визия за бъщетото развитие на компанията!

Ноември 2022

Нашите усилия за управление на качеството в съответствие с международните стандарти за хранителна индустрия завършиха с въвеждането на интегрирана система по ISO 9001-2015 и FSSC 22000, v.5.1, и успешното и сертифициране!

Освен това, нашата продукция получи и HALAL сертификат.

Януари 2023

Търговска марка

Започваме годината с представяне на нашата нова търговска марка - Grainfil

Стремим се непрекъснато да развиваме технологиите, с които работим, да налагаме нови стандарти и добри практики в работата си, постоянно да увеличаваме и усъвършенстваме продуктите си! Правим всичко това в името на по-добрия вкус и удовлетвореността на нашите настоящи, и бъдещи клиенти!